Főoldal | 35 éve együtt | Rólunk | Fürdő bemutatása | Jegyárak | Nyitvatartás | Kedvezmények | Tiszakécskei termálvíz | Gyógykezelések | Wellness kezelések | Kozmetika | Orvosaink | Szaunák | Szauna etikett | Vendéglátás | Sunday Brunch | Étlapok | Barack Thermal Hotel & Spa | Barack Thermal Apartmanok | Barack Natura Apartmanok | Barack Thermal Camping | Fejlesztéseink | Hírek, aktualitások | Rendezvények | Rendezvényhelyszín | Csapatépítő | Catering | Esküvők, családi rendezvények | Tiszakécske és környéke | Programajánló | Kapcsolat | Ajánlataink |
HU | EN | DE
Betűméret: normál nagy nagyobb

1984 óta együtt - Megújulás

Üdvözöljük a Barack Resortban!

Ismeretlen név mégis ismerős helyszínek? Igen, jól látja, teljesesen új köntösben tárjuk Ön elé mindazt, mit 37 éve gondosan ápoltunk és fejlesztettünk. Csupán csak a név és a megjelenés változott, de ami mögötte van, azaz a tartalom, az értékrend és a lélek a régi!

A Szabó család 37 éve részese a komplexum életének. Akkor vette kezébe a családfő a vendéglátás irányítását. Mára sokoldalú szállás- és vendéglátóhelyekkel, szerteágazó szolgáltatási palettával és sok-sok színes programmal fogadhatjuk a pihenni, gyógyulni vágyókat.

Annyi minden található itt egy helyen, hogy szerettük volna megkönnyíteni vendégeink dolgát, és mindezt egy ernyő alá terelni, és nevében, megjelenésében is egy termékként bemutatni azt, ami eddig is egybe tartozott. Így ez mostantól annak is nyilvánvaló lesz, aki még nem járt nálunk.

Ne feledje: ugyanaz a vendégszeretet és családias atmoszféra várja! Erre a Szabó Család jelenti a garanciát, amely változatlan hozzáállással és törődéssel fogadja vendégeit a Barack Thermal Resortban.

Határtalan Élmények

 

Több mint 5.000.000 vendég

 

Több, mint 3.500.000 m3 gyógyvíz

 

26 strandfoci bajnokság

 

Több, mint 100 sztárfellépő

 

Sok liter hűsítő, frissen csapolt sör

 

Több ezer csudijó homokvár

 

Barack Resort - Akkor és most

Furcsa, bizsergető érzés visszanézni a kezdetekre. Mint amikor valami egyszerre tűnik hihetetlenül távolinak, mégis elképesztően frissnek, mert olyan élénken él bennünk minden emlék, mintha csak most lett volna. Nemcsak mi érzünk így, rengeteg vendégünk is, akik évről évre visszajárnak hozzánk.

37 év alatt generációk nőttek fel a szemünk láttára. Törzsvendégeink közül sokan még gyerekek voltak, amikor először jártak nálunk, most pedig már a saját gyerekeiket hozzák hozzánk nyaralni. Szövődtek nálunk szerelmek és életre szóló barátságok is. Így egy kicsit mi is részei vagyunk vendégeink életének, ami igazán szívmelengető érzés.

A fürdőt üzemeltető Szabó Család is itt élte az életét, mai ügyvezetőink, Éva és Attila már gyerekként is itt szaladgáltak, mondhatni belenőttek a szakmába.

Több mint három évtized elmúltával szinte rá sem ismerni már a helyre. A néhány medencéből álló fürdő mára sok medencével, korszerű szolgáltatásokkal bővült, köré pedig egész kis birodalmat épített fel a Szabó Család. Az egyik ötlet után jött a másik, az ötleteket pedig tettek követték. A végeredmény pedig az a sokoldalú komplexum, amely 2019 óta Barack Thermal Resort néven fogadja vendégeit.

Mindez velünk történt, évről-évre

1970

Az első (K70), későbbi nevén, István kút termálkút fúrása, mely biztos forrását jelent a kiváló gyógyvizünknek.

1971

A tiszakécskei Termálfürdő megnyitása a Termelőszövetkezet beruházásával.

1983

Az eddig nyitott úszómedence befedése.

1984 – 1992

A majdani tulajdonos, Szabó István és felesége először, mint étterem-, majd később, mint fürdővezetők dolgoztak a szövetkezeti fürdőben.

1992

A Szabó család kibérelte a fürdőt, majd megépítésre került a strandmedence.

1993

A strandmedence megkapta igazi koronáját, akkoriban egy „óriás” csúszdát.

1999

A Szabó Család megvásárolta a fürdőt.

2001

Öt kültéri medence korszerűsítése.

2003

Uszodatérben egy jacuzzi kialakítása.

2004

Megépül a camping korszerű vizesblokkja.

2005

A vendégfogadás magasabb színvonalának érdekében megépül az új bejárat.

2007

Tizenhárom teljesen felszerelt, modern Thermal Apartman építése.

2008

Új termálkút (ÉVA kút) fúrása, TB-által támogatott gyógyfürdő szolgáltatások beindítása.

2011

Új fedett pihenőrész kialakítása, gyógyászat, szaunavilág és kalandmedence építése.

2012

Modern, több generációs játszótér építése.

2014

A megnövekedett szálláshelyigény miatt újabb szállásforma létesítése: Barack Thermal Hotel & Spa.

2016

A campingben található parcellák és utcák, közvilágítás fejlesztése, termál és baby medencék napvitorlával való ellátása.

2017

Bemutattuk legújabb szállásunkat a tizenkét Natura Apartmant, Thermal Étterem és Kávézó fejlesztése.

2019

Aquabár fejlesztése, napozóterek kialakítása, térburkolás napágyak és napvitorlák beszerzése.

2020

Létrehoztunk egy új, kültéri, finn szaunát merülő dézsával, melyet szauna szeánszok alkalmával tudnak használni.

2021

Önkiszolgáló éttermünk mind arculatilag, mind technológiailag teljesen megújult. A jövőben Éva Mama konyhája néven működik tovább.

 

Törzsvendégeinktől

“Tisztelt fürdő üzemeltető! Én és a családom kb 30 éve járunk önökhöz. 3 éve kezdtük a kempingezést lakókocsival,az önök kempingje lett a törzshelyünk. A kemping személyzet segítőkész és udvarias. A fürdőt imádjuk. Csak így tovább.”

Üdv Tóth László és családja /2016/

“Tisztelt Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő! Évek óta vissza járó vendégük vagyunk családommal. Ezen a forró nyáron is már több hétvégét töltöttünk Önöknél. Eddig nem írtam még a vendégkönyvbe, de most szeretném megköszönni a sok-sok élményt amit nyújtanak nekünk a változatos programjaikkal. Tegnap is ott voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Pápai Joci fellépése fergetegesre sikerült. Igaz, hogy nagyon sokan voltak ebben a hőségben, de a szokásos jó színvonalat kaptuk. Nagyon tiszták voltak a medencék (ami sajnos nem minden strandról mondható el). Az Önöknél kapható sült hekknek és sajtos-tejfölös lángosnak nincs párja. Szeretünk Tiszakécskére menni, mert sok medence van és nagyon jók a programok, ezek mellett az árak is megfizethetőek.”

2017 augusztus

“Tisztelt Vezetőség! Kedves Munkatársak! Évek óta járunk a párommal (néha a kisfiammal is, hármasban) a Tiszakécskei Termálba. Azért lettünk már-már törzsvendégek, mert maximálisan meg vagyunk elégedve a szolgáltatásokkal. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész, jó kedélyű. A fürdő területe patyolat tisztaságú. Amit különösen szeretnék kiemelni: Pápai Zsuzsanna szaunamester lelkes, kedves, varázslatos személyisége és a fantasztikus szauna szeánszai! Köszönjük, hogy rendszeresen a vendégeik lehetünk. További minden jót kívánok:”

Varga Kata (2018 február)

“42 éve járunk Tiszakécskére. Nagyon szeretünk itt lenni. Családias, kellemes és nagyon sokat fejlődött a fürdő. Kialakultak baráti körök, a kínálat jó, a tisztaság rendben van, a dolgozók kedvesek. Nem kívánkozunk más fürdőhelyre. Remélem nem fog megváltozni semmi.”

Szalai Imréné

“Tisztelt Vezetőség! Családos anya vagyok, de már gyerekkorom óta járok a fürdőjükbe. Kis gyerekként is mindig kellemes élményekkel tértem haza, de az évek/évtizedek :) alatt nagyon sokat fejlődött a fürdő és az egész komplexum is. Nekem a kinti körmedence a kedvencem, kevés helyen van, hogy az élménymedencét is megfelelő hőmérsékletűre fűtik. A kislányommal együtt a sajtos-tejfölös lángos a sláger. Pár évvel ezelőtt az egyik apartmanban szálltunk meg, ami nagyon tiszta volt és mindennel fel volt szerelve. Tavaly pedig a Barack Hotelben foglaltunk szobát, ami csodaszép és nagyon finoman főznek. Igénybe vettük a wellnes részlegen a rózsabarack szaunát, és ami nagyon tetszett a Tisza-parti homokkal leterített pihi szoba, ahol kellemes zene szólt. Örömmel láttam, hogy újabb nyugágyakat és napernyőket szereztek be. Remélem lehetőségünk lesz mihamarabb ismét ellátogatni Önökhöz!”

Németh család (2019)

Ünnepeljen velünk!

Büszkék vagyunk a kerek évszámra, és arra, hogy a 35. születésnapot ennyi törzsvendéggel, ilyen támogató és lelkes csapattal, ennyire sok jó baráttal ünnepelhetjük együtt. Mint egy igazi nagy család. A Barack Család.

Az egész év a 35-ös szám jegyében zajlik nálunk, ezért érdemes figyelni weboldalunkat és Facebook oldalunkat! Rengeteg programmal és sok-sok meglepetéssel készültünk, tematikus eseményekkel, nyereményjátékokkal. Mert mindennél fontosabb számunkra, hogy a sikert megoszthassuk mindazokkal, akik ehhez hozzájárultak, vagyis Önökkel.

Óriási hálával tartozunk minden vendégünknek, és valamennyi kollégánknak.

Köszönjük!

Aktuális programjaink

Sunday brunch
2021. 05. 02 - 2024. 12. 31.
Tovább Tovább
gyermekfoglalkozás
Babaúszás
2024. 03. 07 - 2024. 06. 20.
Tovább Tovább
Márciusi szaunaprogramok
2024. 03. 01 - 2024. 03. 31.
Tovább Tovább


Barack Thermal Resort
6060 Tiszakécske, Rózsabarack tér 2.
+36/76/441 363
info@barack.hu