2024. 06. 22. (szombati napokon)
Négykezes halvacsora – terasznyitó
16:00 - Fiero koktélbemutató
17:00 - A vacsora kezdete
Ötfogásos vacsora estünk fő témája és apropója a nyár kezdete. Ételkülönlegességeinken keresztül egy világkörüli utazásra invitáljuk Önöket, miközben 5 nemzetet érintünk. Az ételek kiváló elkészítéséről nem mások gondoskodnak, mint executive séfünk Karnok Tamás és a Konyhafőnök első szériájának győztese Kiss Kálmán.
Amuse Bouche - Lengyelország
Szépiás kenyér, rákvaj, sibirskaya kaviár
Soup - Spanyolország
Gazpacho shot, garnéla ceviche
Main I. - Szerbia
Rombuszhal, kalamári, juhsajt, zeller, zöldborsó
Main II. - Ausztrália
Chilei süllő, spárga, burgonya, tojás, miso
Dessert - Japán
Taiyaki, anko, tonkabab mousse, lime, tejropogós
Minden fogás után 1 pohár borral kedveskedünk a vendégeinknek.
A vacsora ára: 26.900 Ft/fő
A részvétel regisztrációhoz kötött, amit azt alábbi telefonszámon tehet meg: +36 76 541 100.
SZÁLLÁSFOGLALÁS esetén a halvacsorán való részvétel díja kedvezményes.
A szervezők a változtatás jogát fenntartják.